Sobre l'artista

Maria Fatjó Parés (Barcelona, 1976)

Sóc llicenciada en Ciències de la Comunicació, concretament en l’especialitat de Publicitat i Relacions Públiques, per la Universitat Ramon Llull, i com a pintora sóc autodidacta. Com tot pintor naïf, el meu aprenentatge esdevé al mateix temps que pinto la meva obra. La tècnica que aplico és la de la pintura a l’oli sobre tela.

El meu principal punt de partida o referent ha estat el pintor Pere Torné – Esquius (Barcelona 1879 – Flavancourt 1936), concretament els seus onze plafons que havien decorat l’habitació d’un infant, i que van ser exposats a la Sala Parés de Barcelona a finals del 2006 i principis del 2007.

Aquests onze petits plafons em van captivar d´una manera especial pel fet d’estar dedicats per igual al públic infantil i al públic adult. Es tractava d’un tipus de pintura davant la qual tant hi podia gaudir un nen com un adult.

Des d’aleshores fins ara he anat treballant la meva pintura amb aquesta intenció: incloure tant al públic infantil com l’adult com a observadors del mateix tipus de pintura. Intento assolir una pintura davant la que hi puguin gaudir tots junts: grans i petits.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop